Info

“In Session” va ser un programa radiofònic presentat per Miquel Triadó (Dj Barbas). Va començar el 28 de juliol del 2001 amb la finalitat d’aportar el millor de la música de pista de ball.

El programa va comptar amb vàries col·laboracions: Dj Gazz, DJchas, Dream Guardians, DJ Jose, Siculand, Dj Cuad, Dani Rigall, Cosmik, Dj Oni i Serxi entre d’altres. S’emetia setmanalment amb un contingut divers dedicat a la música dance: entrevistes, presentació de novetats, sessions, col·laboracions, etc.

Inicialment el programa tenia una duració de dues hores, comptant amb estils com ara la Makina, el Hardcore, el Progressiu i el Dance. És amb aquest darrer estil que es va especialitzar al febrer del 2009. A partir d’aquesta data, el programa va passar a tenir una duració d’una hora i es va expandir per moltes més emissores dels païssos catalans.

In Session, un programa diferent, va barrejar la música del record amb els temes exclusius del moment. Cal destacar entrevistes a convidats deluxe com ara Orion Too, Karaja, Dj Piyuli, Juan Cruz, Skudero & MetrallaDj Cumpli, Dj Antuan, Dj Sek & Gaby Dj, Mak & Sak, Xana, Cosmik DJ, Mon DJ, Abel Almena, Luka Caro, Jose AM, Enric Font, etc.

Destaquen festes especials del programa celebrades a la discoteca Millennium & Cosmic Club.

Després de molts anys seguits d’emissió, l’In Session s’acaba l’any 2011.

L’any 2014, torna amb una edició renovada presentada per Mike T i Xavi Montes.  In Session 2.0 aposta per la música més actual sense abandonar els seus inicis. Un any més tard, al 2015, Ruben Biz s’incorpora a l’equip. En aquesta nova etapa passen pel programa col·laboradors com Maas, Enric Font, Blanca Ross, PuCHO Makination, Jose San Julian, Dj Son1c o Garrex. El darrer programa s’emet el juliol de 2016.