In Session 2.0 02×36 (Final de temporada)

Darrer programa d’aquesta segona temporada de l’In Session 2.0!

En aquesta edició comptem amb la presència de l’Arnau Vila als estudis parlant-los de la seva famosa “guerra de sexes”. A més tindrem secció express de tots els nostres col·laboradors: Jose San Julian,MAAS, Garrex, Enric Font & Blanca Ross. Parlarem amb en David Mir de Digital Hits i cadascú dels presentadors et punxarem el nostre tema de la temporada.

Vull aprofitar per agrair en primer lloc als meus companys Xavier Montes i Ruben Biz, que s’ho han currat molt aquesta temporada i han mantingut la mateixa il·lusió del primer dia a la hora de fer ràdio. Gràcies als nostres col·laboradors i finalment als oients que ens han escoltat algun moment durant tot aquest temps.

Humilment crec que amb els mitjans que comptem hem deixat el llistó ben alt. Potser no tindrem la millor tecnologia i no podem emetre tant lluny com altres emissores, però hem lluitat per oferir el contingut més complet possible i per acostar-vos el millor de la música Dance.

Ara a descansar, a carregar les piles i a gaudir d’aquest estiu. Bones vacances amics!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada